KARİYER GÜNLERİ 2017

panel

Çevre Mühendisliği Bölümümüz ve Çevre Kulübümüzün katkılarıyla Bölümümüz öğrencileri ile kamu ve özel söktörde faaliyet gösteren mezunlarımız arasında bilgi görgü ve özellikle mesleki tecrübe aktarımlarının sağlanabilmesi amacıyla, 24.11.2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00′de, Mühendislik Fakültemiz mavi salonunda bir panel düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mavi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. Detaylar için lütfen  TIKLAYINIZ

Bu etkinliğimiz, ayrıca MİLLİYET,  HÜRRİYETHABER7 ve SivasSRT olmak üzere yazılı ve görsel basında da yer almıştır.

Etkinlik fotoğrafları için TIKLAYINIZ

muhcevre@cumhuriyet.edu.tr      0(346)2191010/1289

You can leave a response, or trackback from your own site.